Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

Bye bye...

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg...

Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...


Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma innan det kommer upp i bloggen eller vad????

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linn

6 maj 2009 15:10

Hej! läste på ett forum att di ville lära dig sticka. Jag är inne på samma sak och hittade faktiskt nånting som verkade bra att lära sig av :)

http://www.klaraav.se/lara-sig-sticka-del-1/
http://www.klaraav.se/lara-sig-sticka-del-2/

hoppas det är till någon hjälp för dig :)

Mvh Linn,
om du hittar nå annat bra med instruktioner får du gärna tipsa mig :)
mail: linnlundqvist64@hotmail.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Av Katja - 19 april 2009 21:02

Googla bilder på dessa saker och sätt in första bilden: 1. Ditt förnamn 2. Ditt efternamn 3. Namnet på din gata 4. Det senaste du åt 5. Namnet på Han/Hon du gillar 6. Färgen på tröjan du har på dig just nu 7. Din ålder Hmmmm......             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se