Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Skön ledig helg!

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!


I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på alla 3.


Eftersom det var valborgsmässoafton så hade vi planerat in att grilla, och det smakade så gott. Marinerad fläskfilè, potatisgratäng, majskolvar och lök. Vädret kunde man inte klaga på, så det var riktigt lyckat. Vi hade tänkt åka och titta på nån eld, men intresset bland barnen var vagt, de lekte med kompisar. Så vi stannade hemma Sam och Tilda var och skulle springa slingan, men T hostade så mycket att det blev bara halva sprunget. T och L ska ju springa lilla Göteborgsvarvet den 17 maj. Så hon ville träna.


Fredagn var vi och kollade på trädgårdsmöbler. På jysk av alla ställen hittade vi det vi sökte, men de var slut förståss. Kommer in i mitten på veckan. Det var ett rejält stort plastbord, stabilt kändes det oxå, samt 6 positionsstolar. Vi behöver lite större...


Sen cyklade vi till vänner för mera grillning. Det var oxå gott, och barnen lekte hela kvällen tillsammans, för en gångsskull. Vid 21 cyklade vi hem igen.


Lördag var jag och köpte present till Louise, lite hamstermat och massa jord. Sam hade varit och hämtat 3 nya pallkragar, så jag grävde upp för två av dem iaf. Orkade inte mer.... Jag och Ellen planterade hallonbuskarna och några potäter. Sen fick vi middagsgäster igen. Kvällen avslutades i soffan till Robinson. Jag somnade vid 21...


Idag är det kallare, 14 grader och lite blåst. Men det gör inget, vi har verkligen haft underbart väder i helgen. Nu ska det vara kallare i veckan.


Här kommer några bilder oxå!Louise nyklippt. Hon ville ha lugg, men vi övertalade henne lite att bara klippa liten lugg. Hon har en virvel mitt i pannan som kan göra luggen lite delad... Men så här blev det, och hon blev nöjd.Så här fin blev Ellen!! Tycker det är ganska skönt att hålla det kort. Långt hinner hon ha många gånger om... Tyvärr glömde jag ta kort på Tildas nya frilla...Grillmaten...Louise är hungrig...Tilda värmer upp medans pappa byter om....Det blommande plommonträdet
Ellen vattnar jordgubbarna. Alla mina pallkragar! Man ser ju vilka som är nya...Ellen vattnar lite mera.


Ja, det var det hela!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mor

3 maj 2009 13:50

OOhmygadd! Ni har som vår (2,5 veckor) sommar nu! Du ser de färska bilderna från 1 maj i min blogg......

 
eve

eve

3 maj 2009 18:23

Åhhh vad jag blir aaaavis!!! Ska sluta läsa din blogg tror jag.. Iaf tills vi får lite sommarvärme, dvs aldrig!!

http://www.nueva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Av Katja - 19 april 2009 21:02

Googla bilder på dessa saker och sätt in första bilden: 1. Ditt förnamn 2. Ditt efternamn 3. Namnet på din gata 4. Det senaste du åt 5. Namnet på Han/Hon du gillar 6. Färgen på tröjan du har på dig just nu 7. Din ålder Hmmmm......             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se