Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Nu är jag leeedig!!

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!


Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soligt tills på lördag tydligen.


På fredag ska vi... grilla.... fast då med goda vänner. Blir trevligt, var ett tag sedan vi sågs allihopa.


Sen vet jag inga mer planer för helgen. Skulle vilja ta med barnen på en cykeltur med matsäck. Få se om vi hinner med det oxå.


Det blommar så in i sjutton nu! Allt bara exploderar, och det är så vackert så jag vet inte vad!! Fast björkpollen gör mig tokig. Så här snuvig och nysig och kliig har jag nog aldrig varit av björkpollen förut. Käkar massa piller och sprayar i näsan och droppar i ögonen, maxdos av allt, ändå snorar jag som en tok. Jaja, det är ju fint iaf!!


Nu kommer faktiskt lite härliga vårbilder!Här är två vårblommor, på skridskoshowen förra helgen. Det blev inge vidare bra bilder på dem på isen. Dessa blomkragar "sydde" jag dagen innan, eller tom. kvällen innan. Men jag blev nöjd. De skulle ha gröna kläder under, men det var svårt att fixa.


Lilla Ellen bus i sandlådan, favoritplatsen i trädgården för henne!

Om ni ser någon som swischar förbi er när ni är ute och går, så kan det hända att det är Louise som kommer hjulandes!! Hon hjular precis överallt, går man på promenad så hjular hon bredvid, är vi i affären, så hjular hon, är hon i skolan så hjular hon... ja, ni hajjar...Årets första dopp, var i förrgår, eller nåt sånt?! Minns inte... Lilla badbåden, som har hängt med sedan Louise fyllde 2 år!!Idag var nog värmerekord. När jag hämtade barnen med cykeln, höll jag faktiskt på smälla av, kände mig helt matt, och var klibbig. Men det var visst skööönt att springa runt i crazy dazy, en annan trotjänare i familjen. Den sprutar alltså vatten omkring sig, heljvilt...Man måste tvätta håret oxå....Denna bild är unik! Ellen har aldrig vågat åka med på gräsklipparen. Förra året skulle hon testa många gånger, men kom inte ens i närheten av den. Allra sista klippningen innan hösten vågade hon sig på för första gången, då hade han klippt färdigt och skulle köra in den i garaget. Nu var det ingen tvekan, på med hörselkåpor, en riskaka i handen och så iväg!! Min duktiga stora flicka!!


Och så var det slut för denna gången. Ska försöka att ta lite mer kort, har varit dålig på den nu. jag är såååå sugen på en ny kamera... En lite bättre en.


Så ha en trevlig valborg alla!! Och ni i norraste norrland som ska på pimpeltävligt första maj... hoppas isen håller. Känns ofattbart att det ens finns is?? Jag behöver lite bilder på hur det ser ut hos er nu, så lägg in i era bloggar hur det ser ut, hur mycket snö, osv.


God kväll!

 
ANNONS
 
eve

eve

29 april 2009 21:59

Okej, nu flyttar jag!

http://nueva.blogg.se

 
Ingen bild

mamman

29 april 2009 22:15

åååh..man får ju magknip av bilderna!!längtar efter flickorna och SOMMAREN! ellen ser så mycket äldre ut i sin fina frisyr.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Av Katja - 19 april 2009 21:02

Googla bilder på dessa saker och sätt in första bilden: 1. Ditt förnamn 2. Ditt efternamn 3. Namnet på din gata 4. Det senaste du åt 5. Namnet på Han/Hon du gillar 6. Färgen på tröjan du har på dig just nu 7. Din ålder Hmmmm......             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se