Direktlänk till inlägg 28 april 2009

Tjingeling...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.


Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.


T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt att vara hemma fast man är frisk, enligt henne iaf.


Jag började ju inte förrän 15 igår, så de två mindre var hemma, och Sam kom halv 3 så jag kunde åka iväg. Det var en härlig dag hemma. Har tvättat järnet och hängt ute. Barnen lekte så bra och det var varmt och soligt.


På kvällen var sam med T på första fotbollsträningen. Hon ska börja där, och sam ska visst vara tränare... Hoppas hoppas att T tycker det är roligt, för hon behöver nåt aktivt som hon tycker om och som inte L går på. T har dåligt självförtoende eller nåt, vi och skolan jobbar på detta. Tänkte då att nån aktivitet som hon kan hålla på med och inte jämföra sig med L hela tiden. Så håll tummarna att det blir bra!


Semester snart... Ja, det går för fort som vanligt. Blir ingen festival för oss. Den är för tidigt, vill inte ta semester då. Men vi pratar om att bila upp under semestern. Kanske kan bli skoj... Blir nog bara en vecka i Kiruna då. Men jag hoppas att några därifrån kommer hit oxå?? Hade varit kul.


Nä, ska äta lite frukost innan jag ska åka in och lämna barnens deklarationer.... Japp, man får deklarera när man är barn oxå. L och T får betala in varje år oxå... Det är tacken man får för att man sparar till sina barn i fonder.


Ang. bilder, det blir inte så mycket av den varan som ni märker... Men jag har lite vårbilder som en annan dag ska in.


Sen är jag ledig tos-fre-lö-sö, sååå skönt! Har lagt in en beställning om fint väder då.

 
ANNONS
 
peka

peka

29 april 2009 13:21

Å, vilken snygg och vårig blogg du fixat!

http://www.pekasrosa.blogg.se

 
eve

eve

29 april 2009 15:07

Hörde att vädret skulle vara riktigt fint i södra sverige.. Inte aaalls avundsjuk!! Neeejdå nejdå... Nu flyttar jag! Här visar termometern +5 grader.. Solen skiner iaf, alltid nåt!

http://nueva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Av Katja - 19 april 2009 21:02

Googla bilder på dessa saker och sätt in första bilden: 1. Ditt förnamn 2. Ditt efternamn 3. Namnet på din gata 4. Det senaste du åt 5. Namnet på Han/Hon du gillar 6. Färgen på tröjan du har på dig just nu 7. Din ålder Hmmmm......             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se