Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Makaroner och sol

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???


Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig, samt på maxi och handlat jord och lite annat. Sitter här och kokar makaroner så jag får i mig lite mat oxå. Det är skridskouppvisning klockan 15, så då måste jag infinna mig där.


Ska ut sedan och fylla på ny jord i mina odlingar, samt rensa ogräs. Vädret är linne och shorts idag!! och jag är leeedig! Imorgon ska det vara fint oxå, då ska jag ta barnen till plantagen och köpa lite fröer och krukor och annat skoj. Sam ska på nån mc mässa hela dagen.


Sådärja, mina makaroner är färdiga, ska värma köttfärssås oxå. Så ha en trevlig helg!

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

25 april 2009 12:57

Ja, vad bra, nu slipper vi sen den där bilden iaf :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 19 april 2009 21:02

Googla bilder på dessa saker och sätt in första bilden: 1. Ditt förnamn 2. Ditt efternamn 3. Namnet på din gata 4. Det senaste du åt 5. Namnet på Han/Hon du gillar 6. Färgen på tröjan du har på dig just nu 7. Din ålder Hmmmm......             ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se