Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Mycket ansträngande...

Av Katja - 18 april 2009 20:11

Just nu har jag ett mycket ansträngande jobb. Jag är barnvakt. Lillen sover sedan länge, och den stora sitter och tittar på film med min Louise. Här sitter jag efter att ha läst en trädgårdstidning och smällt i mig nästan en hel (stor) påse neverstop.


Har jobbat idag med, men nu är jag iaf. ledig två dagar. Skönt skönt...


Åker nog på nån utflykt imorgon. Tänkte mig fontinskogen, och promenera 5 km. och ha matsäck med. Vi får se vad vädret säger.


Hittade inget drömhus igår. Bara sånadär halvt roliga hus, som jag kanske hade kunnat tänka mig.


Hmmm... mer då?? Nä, inget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se