Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Lite påsk och sånt!

Av Katja - 13 april 2009 20:40

Har hunnit med att fira påsk trots att jag jobbat endel. Påskafton var vi ju hos svärmor, det var trevligt och soligt! Påskdagen var vi i kyrkan, barnkören sjöng, och L sjöng själv några verser på en sång. Mycket beröm fick hon efteråt av okänt folk! Hon är så duktig!


Sen på em. så var vi ute i det härliga vädret hela em. Rensade i rabatter och fixade annat ute. Barnen lekte och hade det skoj.

På kvällen åkte jag iväg på sjalbarns fest, och det var riktigt skoj! Det är inte ofta jag är på fest, men i detta underbara sällskap har man alltid roligt! Jag är så himla glad att jag hittade till sjalbarn!


Idag fick vi sovmorgon till kvart över åtta då lillbus vaknade. Hon är dock väldigt sjysst och låter oss sova, så halv 10 vaknade vi och gick upp.


Vi tog tag i tvättning och städ på fm. sen ut i det varma men inte så soliga vädret. Fick besök av kusin E och hennes pappa, så barnen lekte och hade skoj.


Nu har sam åkt till norrland, och kommer åter på fredag.


Lite bilder som jag inte orkar komentera. 
ANNONS
 
eve

eve

14 april 2009 08:41

Tänk om vi oxå hade såntdär fint väder nu!!

http://nueva.blogg.se

 
Ingen bild

mamman

16 april 2009 19:40

ååå..ni har vår på RIKTIGT ju! tänk vilken skillnad mot här...snö, just nu mulet med lite snöfall,isande vind...
soliga-roliga-härliga flickor!

 
peka

peka

17 april 2009 10:26

Jo, använder bältet ännu. men får ont ändå. har fått ta alvedon till natten så jag ska kunna ligga å amma på den sidan. lite jobbigt bara när man nästan måste kunna promenera.. och förresten vad stor ellen är!! hon såg ju nästan vuxen ut din lilla bebis :P

http://pekasrosa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se