Direktlänk till inlägg 11 april 2009

Nu ska jag vara lite ledig!!

Av Katja - 11 april 2009 21:43

Har jobbat masor nu känns det som. Men nu har jag 3 lediga dagar. Skönt. Även om det är jätteskoj på jobbet, vill jag ju vara ledig lite med familjen oxå.


Var på påskmiddag hos svärmodern idag. Det var trevligt. De minsta busarna busade så kinderna blossade, de stora var rätt trötta efter dagens påskande och lekande. Vädret har varit strålande sooool och varmt! T-shirt väder iaf, och det är riktigt ljuvligt!! Åh, vad jag har längtat efter våren! Vintrarna här är inge vidare som ni kanske förstår. Våren är desto härligare. Håll en liten tumme att jag får sol även på mina lediga dagar.


Imorgon bär det av till kyrkan igen. Louise ska sjunga verserna till en sång själv, och Tilda i kören. Ska försöka komma ihåg att filma oxå, kanske med kameran, så kanske kanske jag klarar av att lägga in det här. Klippen som L filmat lyckas jag inte få att funka här. Det står bara att jag måste ha nåt speciellt program, så det lär nog inte gå ändå.


Fick en bild på pekaliten och bebis i sjalen, sååå mysigt!! Måste få testa när vi nu kommer upp!! Bebis i sjal är bara så fantastikst mysigt.


Jahapp, mer då?? Sam åker norröver på måndag, så det blir tjejligan som regerar här hemma då. Men det går nog säkert bra, de är stora barnen nu... och bråkar aaaaldrig, nej då!!


God natt och sånt!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se