Direktlänk till inlägg 4 april 2009

Säkert någonting!!

Av Katja - 4 april 2009 19:44

Jobbet är kul!! Känner att jag kommer trivas där, och det känns så skönt!! Barnvakt är fixad, och livet kan nog rulla på nu!! Känns mycket skönt, och jag kommer nog må bra ett tag till!!


Idag har det varit t-shirt väder! Fast jag har ju jobbat hela dagen, men varit ute och gått lite osv. så lite vårluft har jag fått i mina lungor.


Barnen hade (som jag gissat) sommarkläder på när jag kom. Men jag fick styra upp det hela med att få på dem skor iaf. Det är ju ännu kallt i marken och kladdigt, så skor får de minsann ha. Tror det varit kring 15 grader. Men imorgon skulle det bli kallare igen, förståss... för jag är ledig.


De stora damerna ska sjunga här i Ytterby kyrkan, sen är det fika och försäljning av det barnen gjort på öppet hus. Sen ska ellen bellen på kalas! Hon har handlat en barbie idag.


Har städat idag, damsugit och tvättat golven. Sam har städat toaletterna, så nu är det lite helgfint här hemma.


Jaja, inget mer kommer jag på tror jag. Ska kolla om det är någon  som skrivit nåt kul i sin blog... typ att en bebis har kommit... fast inte riktigt än tror jag.


 
ANNONS
 
Ingen bild

mor

5 april 2009 15:55

Ser att ni har vår! Här med, fast -15 förra natten, men sol idag.
Post på väg till damerna, skickad idag, söndag....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se