Alla inlägg under mars 2009

Av Katja - 19 mars 2009 20:51

Idag mellan två brukare slank jag in på hemtex och köpte nya gardiner och duk till köket. Det blev rosa/vit rutiga gardiner! och en rosa liten "duk". Så lite, men så stor skillnad det gör! Nu blev det lite vårfint i köket. Jo, jag var så duktig så jag snabb putsade fönstren innan oxå! Imponerande eller!!


Annars händer inte så mycket här för tillfället. Sam är åter på plats i hemmet. och vår lilla växasäng hamnade på blocket, och 11 pers har svarat!! Detta sen igår kväll... Men jag avvaktar den första som svarat, ger henne kvällen sen säljer jag till nästa på tur. Vi måste bli av med den, så vi får lite plats.


Ena låda kläder är märkt inför bytardagen, fast det skrev jag nog innan, eller??


Måste, måste måste köpa en bärbar dator... har spanat in en jag vill ha på net on net. Ska ta mig dit inom kort. Här uppe blir jag galen ibaland, det är inte supermottagning här, så jag kopplas ut lite då och då. Det är inge vidare kul...


Nä, snart börjar medium, den ska jag nog se.


En så här  fin windstopper vann jag på tradera till lillpysen! Hoppas den inte är tokstor bara, det är 110!!

Mycket fin Pop fleece  stl 110

Av Katja - 17 mars 2009 21:18

Här kommer lite bilder, orkar inte gå igenom allt jag fotat. men lite kommer nu iaf!



Ellens nya rum! Kolla in gardinerna, de är jag så glada över!! Älskar det tyget!! Man ser ju inte så mycket av rummet, men lite iaf. Ska ju renoveras mer, så det blir riktigt fiiint!



Ellen ägnade en heldag till att åka upp i detta lilla rullband, och så ner för den lilla backen. passade henne perfekt, då hon klarade allt själv.



Här kommer värsta bästa skidåkaren!! Se upp i backen!!



Fina Tilda åker sittlift!



Coola Louise sitter på andra sidan....



Sista dagen tog vi oss upp till toppen allihop. Vi åkte från ena sidan toppen bort till andra sidan, mellan liftarna alltså. Det var lite jobbigt när vi sen skulle hem, men det gick! Ellen får lite lift av pappan.



Åker man skidor, måste man åka på afterski oxå. helt klart!! Alltså, jag har sällan skådat lyckligare tjejer än denna em.! De stora fick två såna här glas med läsk, samt 4 lådor av de där chipsen!! Ellen orkade bara en läsk... Tjejerna är inte vana att få så mycket de vill när vi är ute och "fikar". Det var det enda Louise hade skrivit om i sin skoldagbok om resan... Läsken och chipsen....!


VI hade iaf. en rätt härlig resa, trots avsaknaden av sol. Sånt är livet!!



Av Katja - 17 mars 2009 20:14

Jag har fått ett nytt jobb!! Eller iaf. ett vikariat!! Hon ringde idag, och jag blev så glad så!! Börjar i början på april.


Vet ni vad jag ska göra nu?? Ska hämta min kamera, och lägga in bilder. Mitt mål med dagen (kvällen) är att lägga ut några annonser på tradera, samt lite bilder här inne. Den som lever får se vad jag hinner (orkar) med...



Av Katja - 16 mars 2009 08:01

Ledig idag, har jobbat hela helgen. Inga nätter, och det har varit skönt faktiskt!!


Idag blir det en tur till Kungälv med T och E. E och L måste ha överdragsbyxor av nåt slag. Våren närmar sig faktiskt... Vinterbyxor är inget de vill ha nu inte.


Louise har precis gått iväg till skolan. Skönt att hon kan gå själv, innan steg jag ju upp tidigt och gjorde mig i ordning och klädde på de andra och så gick vi med och lämnade Louise. Hon klarar faktiskt denna lilla bit till skolan själv nån gång ibland. Skönt.


Tilda och Ellen ser på high school musical. Fattar inte riktigt vad Ellen ser i de filmerna?? Men hon sitter ofta som klistrad vid dem. Måste nog kolla dem själv nån dag.


Idag är det gråmulet ute. Kan nog bli regn. Trist, hade hoppats på lite sol idag när man är ledig, jobbar sen resten av veckan, ja inte helgen då.


Nå, mer då??


Om du Ellan läser detta, har du postat mössan än? Snart har vi vår här, och inget behov av mössor, hade varit kul att få den snart!!


För er som inte fattar nåt, så vann jag en hemstickad mössa av ellan i kiruna! Hon hade en utlottning i sin blogg.


Ha en underbar dag alla där ute i vårt avlånga land!!

Av Katja - 12 mars 2009 20:56

Skrev jag att det var vårlikt ute??? jaja, glöm det isåfall. Det är nu flera centimeter snö där ute... Helt vitt....


Har storhandlat idag. Orkade inte göra det i måndags som vi brukar. Fick bli idag istället. Har gjort matsedel änå till nästa måndag, så vi kommer ikapp. Vi gör matsedel varje vecka, det är skönt. Är så glad ännu över frysboxen vi fick i somras!! Tokigt underbart att ha en sån mojäng! Kan ju köpa mycket av allt....


Jobb i helgen. har fått en annan brukare denna helgen, då jobbar jag 9-16.30 fredag, lördag och söndag.


Nu ska jag kolla på medium!

Av Katja - 12 mars 2009 08:35

Ja, ifall nån har undrat eller så....


Fjällresan gick bra. Solen vägrade visa sig förståss, men vi hade det bra ändå. Ellen blev proffs på att åka skidor, och tjejerna ännu proffsigare än de var innan. DE åkte i de svarta backarna oxå! Fast de var inte så svarta som de i riksgränsen, så det var lite fusk. Härligt iaf. att vara ute så mycket och få frisk luft i sig. Det behövs!


Här hemma börjar vårkänslorna ta form. Solen har visat sig iaf. halva dagarna, och det känns att den värmer! Små små vårblommor smyger sig fram, fast inte i vår trädgård... Vi grävde ju upp rabatten runt huset och la sten, och jag tänkte inte på att alla mina vårblommor försvinner då. Men i höst får jag sätta nya lökar, så nästa vår blommar fint igen! Lite har vi vid lekstugan och kojan, men de kommer senare.


Längtar så otroligt mycket efter våren och värmen! Som vanligt har jag massa trädgårdsplaner, men antar att det blir som alla andra år. Lite morötter och några köpeblommor....


Har varit på en anställningsintervju igår. Som boendestödjare inom funktionshinderverksamheten. Ett grav. vick. Verkar riktigt roligt!! Tror jag tackar ja om jag får det. Vill ju söka sommarjobben som finns på sjukhuset, men detta jobbet innebär ju att jag får semester oxå. Då får jag ju lite mer tid på mig att hitta nåt annat jobb sedan.... Jaja, jag vet ju inte ens om dom vill ha mig. Lite hoppfullt känns det iaf. eftersom de var de som hörde av sig till mig och var intresserade. jag finns ju på intern rörlighet, där arbetsgivare kan kolla om de behöver folk.


Idag har jag en extra liten buse här hemma. En ettårig huligan. Vi ska strax klä på oss och bege oss till öppna förskolan.


Ha en bra dag!! och hav förtröstan, en vacker dag kommer jag lägga in bilder...


Förresten, jag fick ju köpa en ny mobil då min blev kaputt av nån konstig anledning... Så nu kan jag surfa på mobilen!!

Ovido - Quiz & Flashcards