Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Sorgligt

Av Katja - 31 mars 2009 22:04

Skulle skriva och beklaga mig över att jag dragit ut en visdomstand idag, och det blev lite komplikationer och de fick sy. Men så läste jag i en blogg jag följt länge om Sabina och hennes kamp mot hudcancern. I morse har hon somnat in. Lämnat pojkvän och två barn, samt anhöriga och vänner. Så otroligt orättvist, och fruktansvärt tragiskt. Vila i frid Sabina!


Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Börjar med p-möte och sen bredvidgång. Känns spännande!


God natt.

 
ANNONS
 
peka

peka

2 april 2009 14:38

Usch, jag klarar inte av att läsa sånt.. Även om det kanske vore bra ibland när man klagar över struntsaker..

http://pekasrosa.blogg.se

 
Ingen bild

Åsa

2 april 2009 17:16

Ha! Nu lyckades jag äntligen. Har försökt komma in på din sida, utan att lyckas tidigare.
Enklast att kontakta mig på mailen: asa67_@hotmail.com

Jag tar 110:- hg för att spinna garn, plus frakten för att skicka tillbaka garnet.

Åsa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se