Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Bytat klart!

Av Katja - 29 mars 2009 21:26

så var bytardagen över för denna terminen. Kul har det varit iaf!! Men oj så fort det är över...


Har fyndat för typ 1200, och sålt för 2300!! Massor av skoj följde med hem. Två stora ikeakatroner med kläder och så massa tillbehör och leksaker.


Barnen har nu mycket vår och sommarkläder. Det jag inte hittade var skor. Så det får bli nya sådana.


Jag rusade iväg direkt i morse och slösade bort vinsten, nämligen på en bärbar dator! Fanns ingen sån storlek som jag helst ville ha, var ändå på 3 olika affärer. Men men, jag tror jag är nöjd iaf. När man vänjer sig... Den där grejen som är istället för mus, den stör mig när jag skriver. så jag sitter med ett papper över, så jag inte råkar trycka nånstans. Måste väl gå fixa bort den? Jag använder ju ändå min nya trådlösa mus.


Ska jobba extra imorgon, där var jag sommarjobbade.


Nu måste jag ju oxå kolla allas bloggar, har ju dem bara i gamla datorn. Måste fixa in dem här oxå... Så ni som läser nu och har en blogg jag brukar besöka, snälla, skriv adressen här, så slipper jag skriva upp alla adresser och så...


God natt!

 
ANNONS
 
peka

peka

29 mars 2009 22:49

Här får du min

http://pekasrosa.blogg.se

 
Sofie

Sofie

30 mars 2009 10:01

Vet inte om du kollar min blogg så ofta, men i så fall är det dags att börja ;)
http://annikasofie.blogg.se

http://annikasofie.blogg.se

 
Nina

Nina

30 mars 2009 21:42

Ja vem läser inte min blogg lixom ba

http://ninokalainen.blogg.se

 
Jessica

Jessica

13 april 2009 20:45

Såg att du ville ha min bloggadress :-)
Kram

http://www.nogg.se/lillans

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se