Direktlänk till inlägg 26 mars 2009

I en annan del av Ytterby...

Av Katja - 26 mars 2009 20:11

Händer inte allt för mycket inte. Har jobbat på ett gruppboende idag, de behövde folk, och på mitt jobb behövdes jag inte idag. Kul att som omväxling jobba när man är på jobbet, inte bara sitta still som jag gör mycket!


Nästa vecka börjar ett nytt äventyr... Spänki spänki... Men barnvaktsfrågan är inte löst ännu. Redan vecka 16 reser sam iväg, och jag jobbar kväll... Jaja, den dagen den sorgen.


Imorgon är det så dax igen för vår kära bytardag! Inlämning imorgon, försäljning på lördag. har märkt upp massvis med prylar och kläder. Skor ska jag märka ikväll tror jag. har nog inte så mycket skor som ska säljas tror jag. Några par från ellen kanske.


Ja, vad mer då?? Nä, inte mycket. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se