Direktlänk till inlägg 25 mars 2009

ledig dag igen!

Av Katja - 25 mars 2009 15:31

japp, ännu en ledig dag idag. Skönt tycker jag, även om vi haft lite bråk.


En vän och hennes huliganson var här och fikade. Så jag och ellen bakade i morse för att ha nåt att fika på. Blev en enkel sockerkaka med äpplen och kanel i. Tycker det är gott!!


Kyligt men soligt är det idag med. Inte lika kallt som igår dock. Känns så härligt när solen skiner!! Åh, jag längtar så efter värmen!!


Såg idag att endel vårblommor som vi grävt bort från rabatten när vi la sten börjat växa där vi tippade all jord! Så lite vårblommor kommer det nog här oxå, fast mest tulpaner. De dröjer ju lite till iaf. innan de kommer upp och blommar.


Håller på kokar den där ärtsoppan nu. hade ju ingen lök hemma, så det blev en snabbis till affären. Där bjöd dom på våfflor, så nu är jag sugen till tusen på våfflor!! Mums!

Imorgon och på fredag jobbar jag, sen ledig i helgen, eller jag har tagit ledigt för bytardagen. Sen är jag ledig må och tis, sen börjar jag på det nya jobbet!! Känns spännande och lite nervöst förståss...


Nä, måste gå ner och kolla så soppan inte kokar över.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se