Direktlänk till inlägg 24 mars 2009

En kall dag.

Av Katja - 24 mars 2009 21:30

Imorse låg det lite vitt på marken, inte så farligt att man blev deppig dock. Solen sken, och i min enfald trode jag det var varmt. Fel! Det var svinkallt!


Lämnade den minsta damen på pappans jobb, och drog iväg till vårt inte så vackra nämndhus. Träffande min blivande chef, för info och schema osv. Nu börjar jag förstå allvaret i att jag byter jobb... VEM ska ta hand om barnen när jag jobbar kvällar och sam är bortrest??? Någon frivillig??


Sedan inhandlade jag ungefär allt man kan handla på ett apotek, och så hämtade jag hem skruttan. Oljefläckar på fina me and I tröjan, men det är ju värdsliga ting!


Vi tog svängen om djuraffären för att köpa lite tillbehör till monstren i burarna här hemma, och så hem för lite snabb lunch innan vi hämtade hem Tilda från skolan.


Louise hade kompis med hem, och sedan körde jag dem till flöjt och kör.


Ja, ungefär så har dagen sett ut. Nu sover de små söta prinsessorna i sina sängar, och sam pratar i telefon. Här sitter jag och borde skriva den där skrivelsen till rektorn, men det gör jag imorgon. Har ingen tankeverksamhet som funkar idag.


Imorgon ska jag och ellen baka nåt gott att fika på när lille herr bus och hans mamma kommer på besök. Få se vad det kan bli, beror på vad vi har hemma...


Imorgon ska jag även koka ärtsoppa, det var så länge sen. Det lär väl bara vara jag och sam som äter, men jag gillar det mycket! Lite våfflor får det bli sedan, för det är ju våffeldagen!


Måste oxå berätta vad min lilla skrutta hade för dialog med sin far vid frukostbordet i helgen.

Pappan frågar om det inte är dax för henne att sluta med tissen, näpp, det är det inte.

Dottern frågar sin pappa, är det inte dax att du slutar med kaviar, för du har ju ätit kaviar i flera år nu... Gissa vem som skrattade inombords! Hon är för härlig den lilla skrutten!! Varför sluta med tisse, om man inte måste sluta med kaviar liksom...


jaja, det får nog vara allt för idag!OBS!! Det är INTE jag och Ellen på bilden!! Bara så ni vet... 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

24 mars 2009 21:47

Så det är SAM och Ellen på bilden då eller :D

 
Sofie

Sofie

25 mars 2009 08:45

Hahaha, vad söt hon är! Barn säger så roliga saker :)

http://annikasofie.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se