Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Nåja

Av Katja - 19 februari 2009 20:51

Det som var hemligt var inte så kul som jag trode. Jag var på jobb intervju. De ville nog ha mig, för de frågade när jag kan börja, men jag får nog tacka nej iaf. Det var nästan inga dagturer, och om sam ska kunna resa så kan jag inte bara jobba kvällar. Så jag får stanna kvar på mitt jobb. Lite kul var iaf. att chefen kom och ville prata, hon sa att hon ville höja min lön genast, inte vänta på lönerevisionen, min lön har ju stått stilla ett antal år då jag inte jobbat. Så jag fick nästan 4000 lönehöjning. Kul! Redan från denna lönen kommer det mer kosing.

Sen ska jag få byta helg brukare, vilket nog blir bra det med.


Sam kommer hem idag, typ snart eller så. Åkte i tisdags, så inte så länge har han varit borta. Men det går så bra nu när jag inte behöver plugga på kvällen, och barnen blivit större!!


Lillbusan sover gott i sin säng ännu. Inatt sov hon heeela natten i eget rum!! Somnar själv och allt. Där ser man var tryggheten i att få sova med mamma och pappa så länge man vill gör! När de är redo så är de, oavsett om dom är 3 eller 12. En dag kommer det. Ingen idè att stressa. Men visst sjutton saknar jag henne... Det är sååå mysigt när hon kommer trippande på natten och kryper tätt intill mig med sin goa nakna kropp. nattlinnet har hon tagit av, och kroppen är kall. Då får jag värma henne och mysa, och sen sover jag så gott! Hon behöver ju inte sova hela natten i sin säng....


Mer då? Inga bilder än heller. jag bara orkar inte...


Lördag blir det ikea för Louise och mig. Det som står på listan till henne är:

Skrivbord

Tyg till gardiner och kuddar

Sänglampa

Sängbord

Matta


Få se vad vi kan finna. Säkert är allt vi ska ha slut...


 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

19 februari 2009 23:13

Så mysigt det låter att ha en liten nära sig i sängen.. Men jag är nervös för att jag kommer sova dåligt då..Kanske man är för trött för att vända å vrida på sig ändå.

 
eve

eve

23 februari 2009 21:40

Jackan är en vinterjacka, eller är inte så tjock men. Gick på 350:- å är i strl 110 så han kanske kan ha den till hösten oxå.. Om han inte har tänkt att växa väldigt mycket. Köpte på intersport

http://nueva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se