Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Tråkig blogg!

Av Katja - 16 februari 2009 14:06

Ja, den är förfärligt tråkig utan bilder!! Innehållet kan ju diskuteras det med, men det är allt jag har att bidra med. LOVAR att fixa in lite bilder snarast!!


har jobbat natt. Ganska jobbig natt. Vaknade flera gånger pga. brukaren, men oxå flera pga. att jag hade så ont i huvudet och bihålorna. Glömde mina panodil hemma. Sov en timma när jag kom hem iaf. Nu är jag nyduschad och lite piggare, men huvudvärken sitter i ännu.


Ska hämta mina små barn alldeles snart. Tar nog och promenerar så jag får lite luft oxå. Den snöar pytte pytte lite, knappt så man ser det, men på bilen är det tunnt med snö. Är väl nån plusgrad säkert.


Imorgon åker Sam iväg en vecka igen. fast nu när jag inte pluggar går det jätte bra. Känner inte den där stressen på kvällen att hinna få barnen isäng för att plugga. Nu gör det inget om de inte somnar i tid. Måndagar brukar jag och tjejerna se på familjen annorlunda, då lägger de sig en timme senare än vanligt. Ibland måste man få göra det oxå! Ellen somnar tidigare om hon inte sovit på dagen. Hon är så j***a envis, vägrar att sova trots att hon är sååå trött så hon bara gråter. men men, envis är bra ibland.


Är nyfiken på om hon somnade i sitt nya rum igår, Ellen... Sam skulle sitta bredvid på en stol. Det står en stol där inne iaf. och sängen är obäddad. Men jag har inte frågat honom än.


Ja, nu känner jag mig iaf. halvnöjd med helgens projekt! Det finns lite mer utrymme här vid datorn där Ellens saker stod, och det ser inte såå himla nyflyttat ut. Ännu endel att fixa, men vi tar det pö om pö. Ska åka till Ikea med Louise i helgen. Hon ska få ett skrivbord, lite kuddar och kanske tyg till gardiner. Ett överkast har jag lovat henne oxå. Vi har aldrig haft överkast här hemma, för vi bäddar inga sängar.... men när vår säng flyttade ner fick jag ju snällt köpa ett överkast, så man kan ha dörren öppen. Louise har även sagt att hennes kompisar frågat varför hon inte har överkast, så det ska hon få.



Inte Ellens rum, men hon har den lampan iaf!! Eller det var Louise som hade den, men hon ska få en ny... Sen har ju Ellen en sån där förvaringsmöbel som på bilden, fast i trä. Ska dock målas eller laseras vit.


Ha det bra!

 
 
Ingen bild

peka

16 februari 2009 17:27

Men byt blogg. Snart tar mina gratisbilder oxå slut.och jag vägrar betala. så jag måste skaffa ny blogg..vet bara inte vilken.

 
Ingen bild

Nina

16 februari 2009 20:23

hah vad är det med dagens ungar tycker att det är konstigt utan överkast?

 
Ingen bild

Maria

16 februari 2009 21:38

Oj kanske måste jag också införskaffa överkast om nåt år då? shit ungar idag alltså! Men nå överkast är ju fint men vem orkar bädda varje dag?

 
Ingen bild

peka

16 februari 2009 22:22

men ungarna sitter ju i varandras sängar. alla kanske inte tycker det är så kul att sitta på nån annans lakan eller täcke..

 
Ingen bild

nina

17 februari 2009 10:56

men jobba pedantungar då:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Ovido - Quiz & Flashcards