Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Jaha, vi fuskade!!

Av Katja - 14 februari 2009 22:37

Japp. En ond tanke for igenom mig mitt i all kaos. Vi skiter i att måla Lollos rum... Då får vi bort massor av jobb. sagt och gjort, pratade med henne om att vi kan flytta in henne till nya rummet nu, eller måla om och det tar tid. Hon ville flytta nu!! Så nu står hennes säng, och hennes bokhyllor och lite till i nya rummet. och döm om min förvåning, det blir fint!! Den blå tapeten som jag tröttnat på sen länge, gjorde sig riktigt fin ihop med hennes vita möbler!! Vi ska piffa upp det med lite kuddar i färg, och överkast och gardiner. Tror det kommer bli kanon, och vi har tjänat minst ett par månader....!


Fast sen kommer min gamla vanliga ångest... Har jag lurat henne... Vi var ju och tittade på färg, hon valde färg osv... Shit, kan man aldrig vara nöjd.

Nåja, det är ju inte aå att vi aldrig kan måla om där, bara inte just nu.

Flyttade in lite av ellens saker i lollos gamla rum, då har hon någonstans att vara. Idag lekte hon ju med granntjejen, och stökade ner precis överallt i hela huset!!


Ska fota hennes rum, när vi fått bort hyllorna som står utmed väggen. De ska ut på blocket.


Känner mig nöjd med dagen trots allt! Det dåliga samvetet struntar jag i. Imorgon blir det nya tag, fram tills 15 iaf. För då blir det jobbet.


Och mamma, jag minns tom. samtalet om tampongerna... Så det är faktiskt sant.

 
ANNONS
 
Ingen bild

peka

14 februari 2009 23:40

Jamen nångång hinner ni säkert måla.

 
Ingen bild

Cilla

15 februari 2009 22:50

Hej! Hittade hit?!?!?!? Är ju precis ingen häker :) Kul att läsa på din blogg. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se