Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Oh, my, vad har vi gjort...

Av Katja - 14 februari 2009 12:42

Jaaa, vad har vi gett oss in på? Detta rumsbytet håller på göra mig galen. Det tar sån tid, och det är sååå mycket!! Försöker just nu få nån ordning bland Tildas saker, så hon oxå kan få sin garderob uppflyttad. men vart tusan ska alla hennes grejer vara som nu är i garderoben??? Har tagit bort massor som ska till bytardan/tippen, men resten då?? Och Vårt gamla sovrum... just nu är det en stor förvarings garderob. vad ska vi göra med allt?? Måste ta hem ett släp så vi kan köra till tippen massor, för det rymms inte att förvaras i källaren i väntan på tippen heller. Skulle vilja ta ut allt i huset på gården, och bara bära in en tredjedel typ.


Var och hämtade en bokhylla i Mölndal idag. Hittade äntligen en billy i det mått jag ville ha, och i vitt. De finns inte längre på ikea, så blocket har jag lusläst i veckor. Men som allt annat här i huset, måste den justeras först, för vårt hus är allt annat än rakt. Måste fixa så den står rakt utan att tippa... Inget är enkelt här. Trode jag bara skulle hämta den, och så flytta över böckerna för att kunna skruva ner hyllorna i vårt gamla rum, men icke. Sam måste klura lite så vi får den rak.


Ja, jösses... Ingen blir gladare än jag när detta mega projekt är klart. Det som är skönt är iaf. att vårt sovrym är okej. Jag trivs där nere, och det är så skönt att gå lägga sig på kvällen. Trivdes aldrig riktigt här uppe.


Solen skiner och det är nån minus ute. helt underbart!! men inte har jag tid att vara ute inte. Sam är och för saker till vår lilla tipp här i Ytterby, och Ellen leker med granntjejen. De stora har inte kommit hem från sina nattställen än.


Nä, måste återgå till mina sysslor.


 
ANNONS
 
Ingen bild

moster

14 februari 2009 13:00

ja ni har då att göra därhemma, jobbigt när allt inte är i ordning, vi har ju också typ kaos här, bara köket som är målat- men nästan alla rummen fungerar som förråd + att P har mani på att vara på kirunacc o hitta fyndgrejer, skitbilligt--fast vi inte behöver, det fyller upp huset totalt, snart är det ingen vits att måla om- väggarna syns iaf inte ;-)men jag har inte småbarn iaf

 
Ingen bild

mamman

14 februari 2009 20:27

Samma sorts kaos har jag precis vaknat ur! Kan inte med, när allt inte är i ordnig...synd, för det lider man bara själv av.
Det där med tamponger har du nog drömt...sånt´har jag aaaldrig sagt, tror jag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se