Direktlänk till inlägg 5 december 2008

Inte bra

Av Katja - 5 december 2008 21:56

Jag förstår faktiskt inte folk som jobbar heltid. Hur orkar/hinner man med ett liv utöver jobbet då??? Näe, pengar är inte allt här i livet. man måste ju få ha ett liv utanför oxå. jag ska aldrig jobba heltid, om jag inte en dag sitter här utan barn och har långtråkigt förståss.


Känner mig bara skit, inget känns bra. Hinner ju inte med någonting här i livet. Bara hämta barnen, laga mat, byta om och lägga barnen. Upp i ottan, lämna barnen och iväg. Vad är det för liv??? Då kan man ju lika gärna strunta i att ha barn, man hinner ju inte med dem ändå.


Imorgon är det skridskouppvisning. Hoppas bara att Tilda inte tänker bli sjuk... Hon snorar lite och hostade nu ikväll.


Tror jag ska bege mig ut på stan imorgon, det var länge sen. Har några små klappar kvar att köpa. Bla. till sam. Barnen är nog hyfsat färdiga, ev. några till blir det. Till unge herr elias väntar jag med att köpa, han får den efter jul ändå.


Jultidningarna har ju oxå kommit, de måste delas ut. När man nu ska hinna det?!


Och nina, inte sjutton sover ellen i egen säng ännu inte... Det händer ju bara då och då. Då somnar hon kanske 2-3 gånger i veckan i egen säng, men kommer smygandes efter mamma och tisse på natten. Så räkna inte med 2 år, utan kanske 4 år till... Kanske att lilla saga oxå får en juleklapp. Fast hennes mamma tror ju inte på tomten, så då tror hon ju inte på julklappar heller, så näe, då struntar vi i det.


Fatta, efter jul ska jag börja jobba!!! Det är ju 3.5 år sen jag jobbade... jaja, sommarjobbade gjorde jag ju förståss. Men men, det kanske går bra det med. jag ska INTE jobba heltid iaf!!


Idag tittade vi på filmen där Louise sjöng i kyrkan... Shit vad hon är duktig!! Måste ta med så ni där uppe oxå får höra!


Näpp, ska göra nåt annat än att kladda här inne.

 
 
eve

eve

5 december 2008 23:00

Det är för att ni har flickor som dom inte sover i sina sängar! Min pojk har sovit själv större deen av sitt liv. Han behöver tydligen inte sin mamma.. *snyft* Ska nog väcka honom så han kommer å myser med mig!

http://nueva.blogg.se

 
Jenny m. liten

Jenny m. liten

6 december 2008 01:28

Jag håller med dig. Jag jobbade 80% nu förra läsåret och det är verkligen det bästa jag gjort. Och att ha onsdagarna ledigt var helt fantastiskt; att aldrig jobba mer än två dagar i rad. Jag vill aldrig jobba en onsdag igen. Om jag kan välja. ;)

http://jennyonline.blogg.se

 
Ingen bild

mor

6 december 2008 10:21

Tar man sig inte ur det inrutade-av andra bestämda livet, då jobbar man-sover-jobbar osv...Vinn lite pengar o gör ditt liv till DITT!

 
Ingen bild

NIna

7 december 2008 16:53

Ja gör som Dorkkan säger och vinn pengar, varför har duinte tänkt på de?
haha nä julklappar behövs verkligen inte!vet man inte vad det är så behöver man inga heller...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skapa flashcards