Alla inlägg under november 2008

Av Katja - 6 november 2008 21:00

Är jag inte ensamstående längre. Imorgon kommer den andra vuxna i familjen hem! Så skönt så skönt! har varit en jätte tuff vecka. Har inte gått så långa dagar någonsin tror jag, och inte haft så här mycket att göra på en gång heller. Nu är iaf. fördjupningsuppgiften inlämnad. jag skrev ju om ADHD. hemtentan är så gott som klar, ska kolla lite på den strax. Provet däremot, psykiatrin som vi har på måndag, där ligger jag inte så bra till. Tyvärr har det mäkts på mina resultat att jag slappat... hade "bara" VG och VG+ på de senaste proven. Inte så bra för de andra proven har jag ju haft MVG. har ju nästan bara haft det!! men, jag är nöjd ändå.


Snart är det praktikdax! Ska bli kuligt! Ska ju vara på kvinnokliniken på östra. En gyn. mottagning. De har hand om olika cancerfall, sena aborter, och tidiga graviditetskomplikationer mm. jag ville ju vara där för det är det närmsta BB/förlossningen jag kommer. Vi får ju inte ha praktik där. Synd.


Imorgon har vi "ledigt" på fm. Jag ska ju plugga då, men det är skönt att få vara hemma iaf. Sen psykiatri på em. Slutar ju först halv fem. Jobbigt på en fredag.... Sen ska jag visst iväg och bowla och äta mat med bytardagsgänget! Blir nog skoj, men jag känner mig aningens mör och trött. har somnat med Ellen varenda kväll, och det brukar jag inte göra. Sen har jag gått upp, varit som en zombie, borstat tänderna och så upp i säng igen. jag behöver ju mina lugna timmar för mig själv på kvällen, men det har alltså inte blivit så denna veckan. Längtar efter att gå en lång härlig promenad på kvällen! Tänk vad lycklig man ska vara som faktiskt är två vuxna i familjen! Jobbigt att vara helt ensamstående.


Nåväl, nu får jag återgå till min hemtenta.

Skapa flashcards