Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Puh, så varmt...

Av Katja - 30 maj 2008 14:22

Sitter inne och svalkar mig lite. Fast i skuggan är det skönast. Det är riktigt varmt idag, så där "måsteåkatillhavetvarmt", men det blir inget idag. Hinner inte med det, Louise ska till farmor och vi ska hinna äta mat osv. Men imorgon ska vi åka och bada!


Nu är vår nya lilla pool färdig för att badas i. Det är ju svinkallt ännu, men det lär bli varmt ganska snabbt, då det ska bli 30 grader i helgen... Så det var i grevens tid vi fick en pool igen!


Nu är Kiruna biljetterna bokade! Mamma lovade sommar, så då tror jag på henne... Fast av erfarenhet borde jag inte göra det... Minns en sommar, eller var det höst?! Nåja, hon sa att det behövdes inga varma kläder med, knappt jacka. Så jag litade på henne, och fick shoppa ytterkläder till barnen för det var svin kallt! Nåja, vi kommer den 17 juni. Var fullbokat lite här och var, så det blir att åka i en 6 bädds kupè, och det är det hemskaste som finns! Mina huligan barn är inte roliga att ha bland folk i en trång kupè! Nåja, fram kommer vi iaf. Så stannar vi väl till efter Kiruna festivalen. Fast jag har börjat fundera om vi ska åka lite senare, alltså efter midsommar, och stanna två veckor... jag vet inte. Ska fundera lite, det går att boka om tills dagen innan. Mamma, när tycker du det passar bäst? innan eller efter midsommar? Barnen vägrar åka till MTJ iaf.


Nu ska jag hämta barnen, så de kanske kan få bada!

 
ANNONS
 
eve

eve

30 maj 2008 15:43

Idag skiner solen iaf! Så ni kanske vågar komma..

http://www.nueva.blogg.se

 
Ingen bild

peka

30 maj 2008 17:27

Jaaaa! nu är det ju nästan sommar här! Man kunde gå UTAN jacka!! och imorron skulle det bli 19 å soool! Sa eve.. Så nog blr det några sommardagar här med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se