Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Poolen...

Av Katja - 26 maj 2008 21:46

http://www.viivilla.se/xdoc/articles/0000006239.jpg


Vår pool läcker, IGEN! Så nu tänkte jag köpa en sådan här pool. Kunde inte lägga in bilden, men länken kanske funkar?!


Jaja, vi funderar på att köpa en ny iaf. Barnen älskar ju poolen! Fast vi kanske tar en som är något mindre. Det är så himla mycket jobb att ta ner den på hösten, kanske blir lite lättare med lite mindre pool. Jag som fyllt hela poolen igår... 10000 liter vatten till spillo... 1000 kronor säger Sam.


jaja, inte gråta över spilld, spillt vatten...


Imorgon är det prov. Borde plugga, men nä, jag gör det i sängen...


God natt

 
ANNONS
 
Ingen bild

nina

27 maj 2008 20:42

ja skaffa en sån så kommer saga och hennes mamma fisken på studs,.,badar hela natten lång

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se