Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Cykeln är här!

Av Katja - 23 maj 2008 13:34

och ja, kalla mig tråkig eller vad som helst, men en svart blev det! När jag kom till affären och kollade på den rosa, kände jag bara, nej, inte fin. Funderade ett tag på en röd, men nej, inte det heller. Hade den varit riktigt klarröd, så kanske, men nu var den, hmm. vinröd typ. Jag är iaf. nöjd med min svarta, känns klassisk, stilren, tidlös, snygg, och ja, jag helt enkelt! Skiter i att "alla" andra har svart. Nu har jag det oxå.


Har precis monterat dit fästet till cykelkärran, för den står på dagis, Ellen ville åka i den idag. Cykelstolen klarar jag inte att montera själv, fattade ingenting. Vi har ju en till liggandes i källaren, så den oranga får vara kvar på den gamla skit cykeln, så tar jag den andra, med högre ryggstöd, och tada... den är SVART!


Har lämnat in mitt arbete idag om Islam. Känns sådär, halvgjort, men jag orkar inge mer. Får duga som det är.


Imorgon bär det av till stora staden med stora tjejen, hennes kompis och mamma för shopping! Ska bli så mysigt!


Tja, annars verkar värmen vara tillbaka. halvsoligt och varmt idag. T-shirt och kortbyxe väder iaf. Ska visst bli fint imorgon oxå, så vi ska grilla sedan med deras familj. Sen får det väl bli melodifestivalen för hela slanten gissar jag. Är sådär road... Gillar inte när de håller på med deltävlingar och skit. nej, en svensk uttagning, och en med alla länderna, det räcker gott, och man orkat titta oxå.


Ja, vad mer?! Jo, just det, igår kom vår nya barnvakt för första gången. Ellen har pratat hela em. om att hon minsann inte vill ha nån som passar henne, för det kan ju mamman göra. Hon apade sig fast i min famn när tjejen kom. Men när jag väl kom hem igen, sa hon -mamma, det var himla kul med..... Så då blev jag glad! Fast idag sa hon igen att hon minsann inte behöver nån barnvakt, för mamma ska ju vara hemma. Jojo, hon är mammig mitt lilla troll! De stora hade jätte skoj iaf. och de längtar redan till nästa gång!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se