Alla inlägg under april 2008

Av Katja - 3 april 2008 09:00

Ringde den där tjejen som jobbar på psyk idag. Hon var väldigt intresserad, så jag ska dit imorgon.... Nu blev jag ju nästan nervös ju... Har inte varit på nån "anställningsintervju" på väldigt länge... Har ju min fasta trygghets tjänst som jag haft i alla år, men som jag egentligen inte ens vill jobba på... Hon ville ha referenser, någon att kunna ringa. Vem kan det vara?? Mina chefer är ju borta, och vi har nån ny som jag eg. inte ens känner... Min handledare på praktiken sa att hon gärna ställde upp som referens, men hinner jag få tag i henne till imorgon? Minns inte ens hennes efternamn...


jaja, det löser sig nog.


Sitter och dricker varmt the och äter smörgås. Har sådan hemsk hosta, så jag nästan kräks... Usch, vi har ju bytardag i helgen, jag får inte hosta då! Då blir man ju mer än galen tillslut...


Vi börjar inte förrän 10 idag, det är särför jag sitter här och fördriver tiden. Barnen fick gå 08 som vanligt, för jag måste ju lämna Louise ändå. Imorgon får hon gå själv till skolan, för jag ska inte lämna på dagis förrän 09.


Idag skulle det INTE regna! Skulle bli rätt soligt, och ca. 10 grader. Tilda fick ta sin nya fina vårjacka, och sin nya fina vårmössa, och så hittade jag ett par nya jeans, som L fick men som aldrig passade. Så hon såg så snygg och stor ut idag! Som en riktig skoltjej!! Annars är hon alltid smutsig, alla kläder är alltid geggiga, men nu var hon ren och fin! Fast jag misstänker att det är en engångsföreteelse, för när jag hämtar på dagis, är hon nog sitt vanliga skitiga jag igen... Hon är otrolig! Hon och Ellen var ju ute och babade i vattenpölarna igår, och hon var BLÖT! Jackan var inte ens torr nu i morse.


Ska göra nåt annat nu.


Av Katja - 2 april 2008 22:27

När man egentligen borde sova!!


Märker av denna sommartiden oerhört mycket denna gången, kanske beror det på att jag varit föräldrar ledig innan, eller jobbat oregelbundet... Nu sover jag som en stock när klockan ringer, och det känns som det är mitt i natten. Det gör ju inte saken bättre att jag är ensam, det blir så mycket mer att göra på morgonen, och tidigare tid att passa då Louise börjar skolan 08.


I går försov jag mig, vaknade med ett ryck klockan 07, vi brukar gå upp 06.30 jag väckte barnen och förklarade läget, och dra på trissor, men barnen förstod, och fixade precia allt själva!! Vi var tom. klara 5 minuter innan vi brukar åka!! Det var mycket imponerande!!


Borde ju egentligen gå lägga mig tidigt så man inte är så fasligt trött imorgon, men jag kan liksom inte slita mig, ska bara...


Fick ett nummer av en tjej som läser psykiatri med oss, hon jobbar redan inom psyk. och de behöver folkt till sommaren! Så jag tänkte slå en signal, och se om man kunde fått nåt litet jobb. Vill ju inte jobba hela sommaren, men lite hade varit roligt, om inte annat för erfarenhetens skull. Få se om de vill ha mig bara...


Var och köpte ännu mer skor idag. Tildas högsta önskan har ju varit dessa "convere" skor, och jag såg att de hade nåt sånt på maxi för 79 kronor, så de köpte jag till både henne och Louise. Det råkade vara tag tre betala för två på alla skor, så vi letade igenom hela butiken efter nått att få gratis, och hittade slutligen ett par jogginskor till Ellen. Absolut inte några jag valt om jag betalat för dem, men men... gratis är alltid gott, eller hur säger man?! Det blev givetvis ett par RÅÅÅÅSA joggingskor, och hon har gått omkring med dem resten av dagen.


Imorgon är det betygssamtal för omvårdnadskursen... Lite läskigt, känner att det inte gått riktigt lika bra i denna kursen som i de övriga förra terminen, men men, jag tror jag får VG iaf, och det är ju faktist bra nog!


Nej, jag har nog inget mer jätte intressant att skriva... Jo, vi har BYTARDAG på lördag, folketshus, om någon "har vägarna förbi..."! Massa fina barnkläder och annat smått och gott för barn!


God natt!

Av Katja - 1 april 2008 22:25

Ellen fick i höstas ett per fodrade stövlar, tretorns. fanns bara i rosa, så det blev dem. Nu tog vi fram dem igen för ett tag sedan, och insåg att de var för små. Gråt och tandagnissel, för ellen vill ha RÅÅÅSA stövlar. De gula vi hade hemma dög inte för fem öre. Hon har haft ett par andra röda, mer som en vinterstövel.
Idag tänkte jag att vi skulle gå mäta hennes fötter, inför vår och sommarsko sesongen. Ellen får syn på rosa stövlar, kastar av sig sina skor, och tar på sig dem. Det finns ju bara en sko framme, och dottern blev vansinnig. Hon skrek och var arg, skulle ha den andra skon. Jag letade reda på rätt str. och bad dem hämta andra skon. Ellen nöjd... Rosa stövlar med olika färgade ringar på, och GLITTER!! Tjohej vilka stövlar för en rosa älskande liten dam! Oj oj vad nöjd hon var!!

Hon vägrade sitta i vagnen på vägen hem, man måste faktiskt GÅ i sina nya stövlar, att vi var sen för att hämta syskonen på kören, tja, det bekommer inte en 2 åring det minsta. Men jag fick vara lite bestämd, och tillslut satt hon i vagnen iaf. med löfte om att få gå senare, när vi närmade oss kören. Detta glömde jag ju bort, och det blev rabalder inne på kören, när hon själv kom på det...


Hon är så fruktansvärt bestämd med vad hon ska ha på sig i kläd och skoväg... Herre gud, hon är ju bara  2!!

Jaja, det är ju alltid skoj att göra en litet tjej överlycklig!!

(sen att dom hade 10 års jubileum på skoaffären, man fick presenter och kaffe/saft/tårta, ja det var ju bara toppen!!)

God natt!

Skapa flashcards