Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Pust... arbetet klart...

Av Katja - 29 februari 2008 13:27

Japp, två timmar innan sista inlämningstiden, är mitt arbete ivägskickat! Tjohooo, så skönt det känns! Nästa gång ska jag inte vänta så länge innan jag börjar... hoppas jag. Man hittar ju massor sådär i sista minuten, som man vill lägga till eller så, och då får man bara strunta i det. Nåja, det är ivägskickat nu, så nu är jag lugn igen!


Nu ska jag ju ha ledigt en vecka igen. Har bara lite i sjukvård att läsa, uppgifterna får jag inte föörän jag kommer hem, för de var hon inte klar med. Ska bli skönt att åka bort lite! Lämna allt för ett tag, och bara njuta av ledigheten. Att vara hemma med tre barn och vara ledig är inte alltid så lätt. Barnen vill leka, och alla kompisar är ju inte lediga. Nu blir det nog bättre.


Har ju handlat massor av böcker på rean, inte så många till mig, men till barnen. Har handlat för 800 kronor... Det blev endel böcker. De har bara fått en bok var, sedan har jag sparat resten, några ska med som reseböcker, och några spar jag till andra tillfällen. Älskar att handla böcker! Det finns så mycket roligt!


Vi ska åka till Guldfynd nu när jag hämtar barnen. Louise fick en liten muta, så hon skulle sluta pilla på sina örhängen, som hon gjort konstant i flera månader. Hon har gjort sönder några pluppar, och tappat bort några, pga. att hon ständigt pillat. En ovana har det blivit. Men nu har hon slutat, och då har jag ju lovat att vi ska köpa nya örhängen. Passar ju jätte bra då jag såg att det var 25% skottårsrabatt på allt där. Ska leta fram Tildas och Ellens presentkort, så dom kah köpa nåt oxå. Det blev kvar en hundrig för dem båda på presentkortet de fick när Ellen döptes. Bara jag hittar dem...


Tvättar kläder som en galning inför resan, packa har jag inte gjort ett endaste dugg. Vi har oxå börjat laga lite mat som vi ska ta med, så det blir enkelt när vi är där, trötta efter massa skidåkning och ute aktivitet. Bara då att ta fram något ur frysen och värma sedan på kvällen. Minns att man var så himla trött sist, så man ville att maten skulle vara klar snabbt.


Ja, städas borde oxå göras innan vi åker. kanske att man hinner med det idag oxå!


Tja, det var nog det jag hade att berätta idag.


 
ANNONS
 
eve

eve

29 februari 2008 15:01

Jag hittade inte så mycket på bokrean.. Var ju mest till bebisar eller större barn tyckte jag.. Iaf här

http://www.nueva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se