Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Idag måste jag börja!

Av Katja - 28 februari 2008 12:46

Ja, torsdag är det idag. Imorgon senast 16 ska arbetet vara inlämnat, jag har inte ens börjat. Vet inte vad som är fel på mig just nu, men jag bara orkar inte. Vi har haft sedan innan sportlovet på oss, alldeles för lång tid antagligen. jag jobbar visst bäst under press... Så NU ska jag sätta mig och göra det.


Psykiatri hade vi idag. Det är intressant! fast vi fick göra ett rätt tråkigt grupp arbete, men det gick bra ändå. Nu ska vi läsa om lagarna, sedan kanske det mer roliga kommer! lagar är tråkigt, och vi skulle inte lägga så mycket krut i det heller. Skönt det.


Har massor att göra inför resan på söndag oxå. Måste tvätta massa kläder, packa massor och tänka massor. Det ska bli så skönt när vi väl är på plats. Resan kan vi hoppa över.


Solen skiner idag, men det blåser ju som vanligt. Hittade en liten ensam krokus i vår trädgård!


Nej, jag har inte mycket att skriva, så det är väl bättre att plugga då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se