Direktlänk till inlägg 19 februari 2008

Min flicka!

Av Katja - 19 februari 2008 21:11

Tog lite bilder på lillaste tjejen idag. Hon älskar att ta kort, och sedan titta på alla bilder. Fina grimarser blev det iaf! och en bild på när vi cyklade med cykelkärran oxå. Längtar till våren då vi kan cykla mer! Det var så härligt!!


Ja, nu har vi en dusch igen. Och en blandare som funkar fin fint. Så det blev bara två duschar med trädgårdsslangen.


Provet jag gjorde för ett tag sedan gick bra, MVG igen! Är så stolt över mig själv, att jag borde fira med något gott... får gräva i skåper snat tror jag. Måste börja plugga inför nästa prov som är på tisdag.


På lördag ska vi ha melodifestival kväll (och natt) hemma hos vänner. Sam ska ha middag här hemma med sina vänner, om de nu kan komma. Ja, mannen i huset vi ska bo i kommer ju förståss, men sedan får vi se om de övriga kan. En har nyligen blivit pappa, och kanske inte "får" för sin sambo, och en annan skulle åka till fjällen dagen efter. Nåja, Sam tyckte det räckte med en iaf. Dom kan visst roa sig själva dom två. Barnen tycker förståss att det ska bli jätte spännande och kul! Ja, jag med förståss!


Inte mycket mer händer här i familjen. Jo, vi hade en riktigt mysig avslutning på dagen idag. Louise har läst ut skolans läsebok, och har nu fått välja en själv på biblioteket. Hon valde någon Lasse Majas detektivbyrå, och ikväll kröp vi ner hela familjen i stora sängen, och så läste Louise kvällssaga för oss! Hon är så duktig på att läsa nu! Det var mys pysigt!


Nu ska jag som vanligt hänga tvätt, och förhoppningsvis slita mig från datorn och plugga lite.

 
ANNONS
 
eve

eve

19 februari 2008 22:52

Haha, vilken rolig bild den där första!

http://www.nueva.blogg.se

 
Ingen bild

domi

24 februari 2008 19:29

bild nr 1. som en mommo ebba i unga da´r!
den där sam är en toppen kille! vem annars skulle fixa en tillfällig duch till sambon??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se