Direktlänk till inlägg 17 februari 2008

Alla sätt är bra...

Av Katja - 17 februari 2008 21:02

Igår tyckte Sam att han var duktig, han lagade kranen i toan, den vid handfatet. Så bra att han fick för sig att fixa vår blandare i duschen. Den är lite knasig, och vi har väl tänkt byta den någon gång. han ville se hur den såg ut innuti. Jodå, han fick reda på hur den såg ut innuti, men sedan funkade den inte mer. Kokhett vatten är vad som kommer ur duschen nu. Det är ju väldigt bra när det är söndag dagen därpå, och inga sådana affärer öppna. Jag var inte så glad... Jag vill duscha varje dag.


Nåja, jag fick en lång sovmorgon i dag iaf. Ellen sov med mig oxå. När vi kom ner, hade han badat de två stora bernen och tvättat håret och sköljt med vattenkannan, med lagom varmt vatten. Han ordnade en fin fin dusch till mig, jag fick välja mellan att han skulle tvätta mitt hår och skölja med vattenkannan, eller ta upp trädgårdsslangen. Det fick bli trädgårdslangen... Funkade hur bra som helst. Imorgon innan skolan ska denna dusch upprepas, sedan hoppas jag att duchen är fixad imorgon kväll. Ja, han är påhittig iaf...


Vi har satt igång med städa och fixa tvättstugan projektet idag. Har köpt nya korgar till barnens garderober, och burit upp all ren tvätt som legat i källaren i all evighet. Rensat i tvättkorgarna och slängt trasiga saker samt rensat bort allt som är för litet. Ja, det har funnits kläder som legat där lite väl länge kanske... Nu är det hyfsat tomt där nere, så nu ska det städas. Vi ska sätta en bänkskiva där den gamla tvättstället står, så man har plats att vika kläder på. Vi ska köpa korgar att ha diverse saker i, och en soptunna. Det ska bli så skönt att få det snyggt och i ordning där nere! kanske att man kan orka tvätta kläder lite oftare sedan...


Igår efter skridskoskolan hälsade vi ju på en riktig nyfödding. han var inte ens uppe i mina tjejers födelsevikt! En liten pluttis med andra ord! Söt som socker och luktade ljuvligt!


Sedan hade vi sedvanliga lördags kvällen, med god mat och lördagsgodis. melodifestivalen tittade vi oxå på, men jag är inte så engagerad faktiskt. Barnen röstade på Carola och Sanna.


I morgon börjar skolan igen, efter en veckas lov. jag var ju hemma nästan hela veckan innan lovet oxå, så det var ett tag sedan man var där. Snart är vi ju lediga igen, då vi åker till fjällen, och någon vecka efter det påsklov... Sedan är det nog inte ledigt förrän sommaren.


Ska packa min väska, och hänga upp tvätt. Tänkte som vanligt lägga mig i tid... Så man orkar med att gå upp imorgon tidigt. Är supersnorig och hostig, så sömn behövs. 
ANNONS
 
eve

eve

18 februari 2008 20:43

Rolig dusch!

http://www.nueva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Katja - 4 maj 2009 21:00

Säger jag nog till bloggagratos nu. Har smygtestat en annan blogg... Kolla in http://ytterbymorsa.blogg.se  tror jag att det var...   Meeen, varför kommer inte det jag nyss skrev i nya bloggen upp?? La ju in bilder och allt... Tar det typ en timma in...

Av Katja - 3 maj 2009 13:18

Det har verkligen varit en sköng långledig helg!   I Torsdags var jag och Ellen lediga. Efter skolan åkte vi och klippte hela bunten, ja inte jag för jag är ju nyklippt. Tjejerna fick bestämma själva hur dom ville ha det, och det blev rätt bra på all...

Av Katja - 29 april 2009 21:29

Ända tills på måndag. Ska bli skönt, även om jobbet ännu är jätte roligt!!   Imorgon är det visst valborgsmässoafton. Vi ska grilla, premiärgrilla faktiskt, ja om man inte räknar med de gånger vi grillat med engångsgrill förståss. Vädret ska bli soli...

Av Katja - 28 april 2009 08:54

Det låter väl sådär käckt och så... eller inte.   Har lämnat barnen på skola och dagis. Börjar 10 idag, men lämnar 8 för att inte behöva gå två gånger.   T hade ju en släng av magsjuka i helgen, men den var som vanligt snabbt över. Bara så jobbigt a...

Av Katja - 25 april 2009 12:45

Nej, har faktiskt inte orkat skriva här på ett tag. Eller jo, jag skrev ett inlägg för nån dag sedan, som jag fipplade bort. Undra om det är åldern???   Barnen och sam är hos farmodern och leker. Jag har varit på loppis, köpt ett gäng böcker till mig...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se