Alla inlägg under januari 2008

Av Katja - 10 januari 2008 21:49

Nu är vi då hemma igen. Skönt, fast det regnar...


Tågresan gick toppen bra! Det är nog en av de allra bästa resorna med tjejerna!


Barnen fick paket när de kom hem, ps2 och sinstar. Gissa om de blev glada! Ja, jag oxå, för det är så himla skoj att sjunga! Jag har äntligen vunnit över Louise, i två olika låtar! Hon är riktigt duktig på att sjunga! Blir nog några fler skivor singstar såsmåningom. Ska köpa ett eye toy oxå, det verkar oxå kul.


Idag tog vi oss till Kungälv, trotsade regnet. Behövde köpa lite saker inför festen jag och Sam ska på nu på lördag. Funkade oxå ovanligt bra. Kunde gå i flera affärer, och jag var tom. in och provade några tröjor, och köpte skor! Det är något man inte brukar kunna göra med min tjejliga. Ellen är ju såklart värst, hon springer genom hela affären, sticker gärna ut om hon hittar nån dörr, eller plockar med sig kläder och saker som hon gärna vill ha. Hemma är hon ju rätt lugn, men på affärer blir hon som förbytt. Men Louise var så himla snäll och passade henne så jag kunde prova och ha mig. Hon börjar bli så himla stor!


Annars händer inte så mycket här hemma. Håller på packar upp lite pö om pö, det går rätt långsamt faktiskt. Längtar tills jag får lite egen tid att fixa i ordning min syhörna! Ska se om jag kan få tag på lite brun mudd, så jag kan sy klart kjolen jag klippte ut, samma tyg som byxorna. Sedan ska mer tyg inhandlas, så de stora oxå (förhoppningsvis) får varsitt par byxor.


Skulle behöva gå iväg och posta ett brev, men det låter som att det ösregnar och stormar ute. Så jag kanske får ta det en annan dag.


Av Katja - 4 januari 2008 13:45

Barnen är högt och lågt, klättrar nästan efter väggarna här, men vägrar gå ut. Mommo (min mamma) föreslog att vi då kunde städa tillsammans, men då ville de hellre gå ut. Så vi ska nog ta och pälsa på oss kläder och göra nåt ute. Kanske åka lite pulka, eller nåt annat skoj. Snart har vi ju ingen snö igen, och då kanske barnen saknar den. Tänk om vi inte får nån snö henna iår heller?? Förra året var det ju bara max 2 veckors snö, och inte ens i sträck. Nåja, våren kommer ju lite snabbare där nere iaf. Det är ju en liten tröst.


Min kära lilla 2 åring har blivit en mini 7 åring. Hon gör allt som sina systrar, och är så bestämd och envis. Hur ska detta gå egentligen?? Hon ska ju bara vara en lite tjej ännu, min lilla bebis, men nejdå, här ska allt gå fort. Hon pratar ju hur mycket som helst, sjunger och har sig. Några gånger om dagen blir hon dock en liten bebis igen, och det är när hon vill mysa med mammas tissar lite, då blir hon min lilla bebis!! Fast snart ska vi nog sluta, eller jag tycker det, inte hon. Eller kanske inte sluta, men minska lite granna, så vi inte står där när hon ska börja skolan och inser att hopps, vi glömde sluta amma...


Äsch, nu ska jag sluta svamla. Klä på mina tre tjejer, och bege oss ut i Kirunas ständiga mörker.


Av Katja - 2 januari 2008 21:46

Ja, nu är jag superglad!! Jag har sytt ett par byxor till Ellen!!! Med hjälp av mamma förståss, men sytt har jag gjort själv!!

Jag som i hela mitt liv bara sytt en och annan raksöm, som inte ens blivit raka... Nu har jag sytt riktigt fina brallor!!

Nu måste jag sluta skolan, så jag hinner sy mera... Ha ha...


Bildbevis förståss!!


Av Katja - 1 januari 2008 11:43

Detta nya året kommer väl bli det bästa?? Lova det! Inga bråk mellan mina barn, de ska vara kompisar och bara leka. Iaf. nästan.


År 2008, ja, det är det visst nu.


Igår åt vi god mat här hos mamma, barnen limmade på Broderns tjej. Vi åkte en sväng till systrarnas singstar fest, och det var riktigt trevligt! De timmarna vi var där gick alldeles för fort. Önskar nästan vi hade bestämt att vara borta hela natten.... Nu väntade ju barnen på att vi skulle komma hem och titta på raketer och tända tomtebloss. Så kvart i 12 var vi hemma, pälsade på oss och gick ut. Ellen var rädd för raketerna, ville vara i famnen och sa att hon var rädd flera gånger. Hon ville gå hem. Men vi stannade ändå, för hon var ju inte tokrädd, lite spännande var det allt, fast just vis 12 slaget var det lite för mycket raketer. Hon bearbetade smällarna när vi kom hem, och tillslut så sa hon att hon inte alls var rädd, för raketerna var snälla...


Vi gick in och käkade chips, och sedan isäng vid 01.


Vaknade vid 10 som vanligt, och idag ska vi köra lilla pappsen till tåget, han åker hem idag. barnen vill oxå åka hem. Jag känner att jag nog oxå hade kunnat åka hem, men vill ändå stanna. Måste ju få se busungen busa lite till, och åka lite mer pulka, och hinna träffa lite vänner här. Ska se om det är öppet på tågbokningen idag, så jag kan boka, annars får det bli imorgon.


Kommer bli så deprimerad hemma, regnet är HEMSKT!! Hoppas hoppas det kommer snö!!


Nä, ska väl kanske ta och duscha så man kan klä på sig. Kanske ska ringa och väcka de där fyllisarna oxå... fast dom kanske är vakna redan?!


Gott nytt år!!

Ovido - Quiz & Flashcards