Alla inlägg under juli 2007

Av Katja - 15 juli 2007 00:05

Japp, idag har fröken envis gjort en fullträff! Egentligen två.... I pottan!


Envis som hon är, har hon vägrat göra sina behov på pottan. Hon kan gå hämta blöjan (om hon är naken) och sätta på den när hon behöver uträtta sina behov, hon kan knipa när hon sitter på pottan, för att sekunden senare kissa på golvet. Idag blev det alltså fullträff! och så himla stolt hon var! De stora tjejerna hurrade och tjoade, och då sken hon som en sol! Hon fick själv spola ner hela härligheten i toan, och var nöjd. Sedan kom fullträff nummer två oxå i pottan! Lyckodag alltså!


Tja, så roligt har vi haft det idag. Regnet har öst ner i perioder under dagen, dock har det varit över 20 grader varmt iaf. Alltid nåt.


Jag och de minsta busarna var till djuraffären idag, vi ska köpa två stycken dvärghamstrar. fast först ska vi semestra klart, så vi har lite tid att ägna till de små liven.


God natt

Av Katja - 12 juli 2007 23:58

Tiden bara rusar iväg, och vad får man gjort?! Inte så himla mycket iaf. Här hemma i södern bara regnar det. Inte lite deprimerande. Jag längtar efter lite sol och värme! Vill bada, och ha det skönt. men nejdå, regnet bara öser ner, eller droppar, eller vräker, eller bara regnar normalmycket, men regnar gör det ta mig tusan var eviga dag. Suck...


Idag åkte mamma hem. Vi var ju där uppe i tre veckor, och hon här en vecka. Nästa gång blir till jul. Då hoppas jag få snosa lite på en alldeles nyfödd liten bebis!! Farligt farligt, men härligt härligt.... Här blir inga fler bebisar. Louise vill ha en lillebror... Jag med, eller ja, en pojkbebis då. Jag vill ha en pojkbebis som jag sborlut inte ska ha mörkblå, eller ljusblå kläder på. Nä, fy för alla trista pojkkläder!


Har tänkt lägga ut lite bilder från vår resa, men det har liksom inte blivit av. Kanske en annan dag, nu är det för sent, klockan är midnatt, och jag borde sova. Men det är ju så skönt att bara sitta här alldeles själv, i mörkret och tystnaden.


Har börjat på min "att göra lista", den är mycket lång, så den kanske blir klar, typ nångång. Har rensat några lådor och skåp i köket, städskåpet, oljat i bänken i köket, rensat ur Ellens byrå på för små kläder. Ska ta och göra en tokrensning på tjejernas rum... Men det är heldagsprojekt, för det är mycket stööökigt, och massa saker som ska slängas. Tänkte oxå göra en Ellen hörna på övervåningen, hon kommer ju inte kunna ha eget rum, men en hörna där uppe, så vi slipper lite leksaker här nere iaf.


Men men... allt kan man ju inte göra på en gång. Då kanske man dör i hjärtinfarkt, gammal som man är...


God natt!

Skapa flashcards